Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2007 11:23 - Как да свалим някого?!?
Автор: melchetooo Категория: Забавление   
Прочетен: 417 Коментари: 0 Гласове:
0



Как да свалим момиче?
1. Най-важното е да и направите впечатление, но как?Нека Тя да усети че я гледате, че я желаете и че я харесвате. Това е най-важното за едно момиче!

2. Приближете се до нея и се запознаите, ако вече се познавате и доверете нещо. Жената се чуства добре когато знае нещо повече за мъжа.
3. Парите. Не всички жени се купуват, но никога не излизаите на "лов" без пари, все пак трябва да имате за всеки случай. Жената колкото и да казва, че не харесва подараци не е така. Купете и нещо много дребно (дори и да е първа среща), но нека Тя да почуства че е Жена.
4. Жената харесва с две неща със слуха си и с носа си. Значи не само да и говорите колко я бива, а направо да и го набивате и да го показвате.
5. Купе те си хубав парфюм. Трябва да е нито много тежък, нито много женствен.
6. Докосваи те я, но дискретно и нежно. Нека почуства че е желана.

Как да свалим момче? Това е по-лесно. Въпросът обаче е как даго задържим?

1. Колкото и да е срамно почти всички неща от свалянето на момичето са същите, само че има малко НО. Трябва и да давате по малко и да бягате на далеч.
2. Когато той мисли че вече сте му в рацете вие се отдръпнете. Това може да ви заболи, но ще разберете дали наистина Той ви харесва.Също може да го дразните т.е направо да си играете с нервите Му така също ще видите дали Той наистина Ви харесва!
3. И момчетата обичат подараците и комплиментите, може да не си го признават, но е така. Затова не е лошо някой път да споменете новата му блуза.
4. Мъжът харесва с очите си и с още едно нещо, за което ще се досетите сами. За да се задържи един мъж не трябва много да се гримираме. Лек и приятен грим е достатъчно. Хубаво е преди срещата да си направите една вана или просто да се изкъпете, но не се пръскаите прекалено, просто се намажете с някои миришещ крем.
5. Да сте секси. Не отиваите на първа среща с къса поличка той ще го разбере погрешно, облечете си нещо и да не е много разголено и да не е прекалено облечено. Мъжете обичат да не знаят какво се крие под дрехите ви.
6. Хубаво е и вие да го докосвате, но да става уж без да си искате.

 

Дано тези съвети ви помогнат, ако не помогнат пробваите по свой начин.



Тагове:   как,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: melchetooo
Категория: Забавление
Прочетен: 13705
Постинги: 20
Коментари: 0
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930